← Na předchozí stranu

4 AI nástroje, které vaše prezentace vystřelí ke hvězdám

14. dubna2 min čtení

Jak souvisí umělá inteligence tvorbou prezentací, a které nástroje by vám neměly uniknout? Přesně o tom byl webinář Evy Jokes: AI pro lepší prezentování! Podívejte se, jak s pomocí umělé inteligence vytvořit osnovu, poutavé nadpisy, obsah, grafiku lahodící oku i kompletní prezentaci na pár kliknutí. To prostě musíte vidět!  

Vytvořit kvalitní prezentaci vyžaduje čas, trpělivost a um, ale s rozmachem AI se i tato vrcholná kancelářská disciplína stává přístupnější. Pojďme si stručně zrekapitulovat nástroje, které doporučuje Eva, a nechte se inspirovat. 

ChatGPT 

Znáte to, pro prezentaci potřebujete obsah, nápadů je poskrovnu a brainstorming by přišel vhod. Texty, které jste s vypětím sil dali dohromady, jsou dlouhé jak týden před výplatou a potřebujete nekompromisně zkracovat. A co speechwriting? Konec… nebo ne? ChatGPT, jeden z nejmocnějších nástrojů generativní AI, vám pomůže! A pokud chcete vidět, jak a co všechno můžete z ChatGPT vyždímat, Eva a její praktické ukázky jsou nutnost! 

Microsoft Designer 

Microsoft Designer, přestože je stále v preview verzi, představuje skvělý nástroj pro tvorbu vizuálů a grafik, kterými můžete ozdobit své prezentace. Eva si s Designerem rozumí a pokud hledáte alternativu ke Canvě, je to volba číslo jedna! Snadné ovládání, integrovaný nástroj pro generování obrázků postavený na DALL-E a důvěrně známé prostředí. To chcete!  

Tome 

Tome je nástroj od OpenAI (DALL-E, ChatGPT), se kterým vytvoříte kompletní prezentaci jen na základě jednoduchého vstupu. Jak to funguje? Zadáte název a umělá inteligence navrhne vše ostatní. Tome sice není bezchybný, ale i tak dokáže vytvářet přesvědčivé výstupy… tedy v Evy podání to rozhodně vypadá na jeden z nejmocnějších AI nástrojů pro tvorbu (nejen) prezentací! 

Beautiful.ai 

Evy osobní favorit, který vám umožní vytvářet prezentace jednak ve webovém prostředí, ale i jakožto doplněk PowerPointu. Jak to vypadá, když pracujete s PowerPointem ochuceným nástrojem Beautiful.ai? Asi jako budoucnost tvorby prezentací! Podívejte se, experimentujte a už nikdy nebudete chtít pracovat bez Beautiful.ai. 

AI ale není všemocná, alespoň zatím a pokud máte zájem vytvářet prezentace tak, aby měly hlavu a patu a nebyly pro vás ani pro sledující utrpením, tak si rozhodně nenechte ujít Evy kurz vizuálního storytellingu, který vás naučí, jak předávat informace poutavě, moderně a srozumitelně. 

Chci se naučit vizuální storytelling

← Na předchozí stranu

HOT – První česká kniha o digitalizaci
Produktivita

HOT – První česká kniha o digitalizaci

Na trh přichází první česká kniha o využití technologií pro práci a byznys – a to přímo z pera…

Číst více
1 min čtení
Podpořte s námi aplikaci eRouška a chytrý boj proti koronaviru
Inovace

Podpořte s námi aplikaci eRouška a chytrý boj proti koronaviru

My v Digiskills jsme velcí milovníci technologií. Máme proto velkou radost, když nejsou pouze…

Číst více
22. září 1 min čtení
Český florbal hraje „digitální ligu“ s Digiskills
Případové studie

Český florbal hraje „digitální ligu“ s Digiskills

Členský svaz Mezinárodní florbalové federace Český florbal (ČF) je synonymem florbalu na tuzemské…

Číst více
23. února 6 min čtení