← Na předchozí stranu

Copilot je dostupný pro všechny

18. ledna2 min čtení

Očekávaná a dlouho připravovaná AI, která se prolíná produkty od Microsoftu, byla zatím v plné síle zpřístupněna jen velkým korporacím s licencemi Microsoft 365 E3 nebo E5 nebo Office 365 E3 nebo E5.

Nicméně 15. ledna 2024 Microsoft oznámil, že Copilot je nyní k dispozici firmám všech velikostí. Otevírají se tak nové možnosti a příležitosti pro všechny!

Pro zakoupení nástroje Copilot pro Microsoft 365 musí mít firemní zákazníci licenci na Microsoft 365 Business Standard, nebo Business Premium. Cena za licenci je 30 dolarů bez DPH na jednoho uživatele měsíčně při ročním závazku

Microsoft rovněž zrušil limit pro minimální počet zakoupených licencí.

Představeny byly i další skvělé novinky!

Mobilní aplikace Copilot – Mobilní aplikace Copilot je nyní k dispozici pro Android a iOS. Dotazy a konverzace se sesynchronizují napříč zařízeními.

Mobilní aplikace obsahuje stejné funkce jako Copilot na PC, včetně přístupu k GPT-4, Dall-E 3 pro tvorbu obrázků a schopnost používat obrázky z telefonu při konverzaci s Copilotem. Aplikaci je dostupná na Google Play Store nebo Apple App Store.

Copilot v mobilní aplikaci Microsoft 365 – Copilot se stal také součástí apky Microsoft 365 pro Android a iOS pro jednotlivce s účtem Microsoft. Nová funkce se bude postupně rozšiřovat v průběhu příštího měsíce. 

Copilot Pro

Microsoft udělat také konečně radost spotřebitelům (ale jen někde, protože služba zatím není celosvětově dostupná a v ČR si ještě musíme počkat) s uvedl Copilot Pro, což je nové prémiového předplatné pro jednotlivce.

Copilot Pro přináší jednotný zážitek s umělou inteligencí, běží na všech uživatelských zařízeních, takže je k dispozici vždy a všude.

Služba je určená pro předplatitele Microsoft 365 Personal a Family a zavádí Copilota do aplikací Word, Excel, PowerPoint, Outlook a OneNote na všech platformách.

Copilot Pro nabízí přednostní přístup k nejnovějším modelům umělé inteligence, včetně GPT-4 Turbo od OpenAI, pro rychlejší a efektivnější využití Copilota.

Nechybí ani funkce Image Creator pro Designer, která usnadní tvorbu obrázků.

A podle Microsoftu bude brzy také možné vytvářet vlastní Copilot GPT na konkrétní témata pomocí Copilot GPT Builderu.

A konečně – Copilot Pro je k dispozici za měsíční poplatek ve výši 20 dolarů na uživatele (čili dosavadní platba za licenci + 20 dolarů za Copilota).

Vidět, vědět a umět

Pokud chcete vidět, co Copilot umí a jak vám usnadní práci, podívejte se na náš podzimní webinář nabitý živými ukázkami. Stačí se zpětně zaregistrovat a následně obdržíte do své schránky odkaz na záznam, nebo si můžete přečíst naše shrnutí na blogu.

Pokud chcete využít možností Copilotu na maximum, neváhejte a dejte nám vědět, rádi vás proškolíme a ukážeme, jak s ním pracovat i u vás ve firmě.

Zdroj: blog.microsoft.com

← Na předchozí stranu

4 návyky, které vám zajistí více času
Produktivita

4 návyky, které vám zajistí více času

Pokud jste jako většina lidí, je pro vás time management stále nerozlousknutým oříškem. Někdo s…

Číst více
11. července 5 min čtení
Carsharing jako firemní inovace? Přehled služeb pro rok 2021
Inovace

Carsharing jako firemní inovace? Přehled služeb pro rok 2021

Vozový park firmy nemusí být považován za klíčový aspekt života firmy. Prevencí na problémy s…

Číst více
29. ledna 7 min čtení
Jak pracuje Jozef Képesi, spoluzakladatel a technický ředitel Kiwi.com
Rozhovor

Jak pracuje Jozef Képesi, spoluzakladatel a technický ředitel Kiwi.com

Nikdy jste nebyli na romány? Našli jsme vaši spřízněnou duši. Jozef Képesi, CTO jedné z nejrychleji…

Číst více
28. února 1 min čtení