← Na předchozí stranu

Digiskills assessment: To pravé letní osvěžení (znalostí)

21. června4 min čtení

Léto, pohoda a klid a v řadě firem tak trochu okurková sezóna... Léto je ideální příležitost pro zaslouženou dovolenou, ale klidnějšího období můžete využít i k něčemu (až po dovolené, pochopitelně), co ovlivní fungování i budoucí vývoj celé firmy. Co si „oťuknout“ digitální dovednosti zaměstnanců a podnítit změny, díky kterým se stanete moderníkonkurenceschopnou společností a lépe se prosadíte v digitálním světě?

Zní to jako ambiciózní a možná trochu vzletný plán, ale ve skutečnosti je to jednoduché a my víme, jak na to! Pomůžeme vám zjistit, jestli vaši lidé umějí správně používat nástroje a aplikace, které jim poskytujete a případně kde by potřebovali doplnit znalosti, aby se jim pracovalo lépe a efektivněji. Ukážeme vám i to, jak jste na tom v digitálních kompetencích v porovnání s konkurencí. Náš Digiskills assessment je zkrátka ideální způsob, jak udělat rychle a pohodlně celofiremní interní audit digitálních dovedností a znalostí.  

 

Proč je důležité vědět, jak jste na tom?  

Je důležité vědět, jak si jako firma stojíte, protože jedině tak můžete učinit konkrétní kroky k tomu, abyste se posunuli.

  • Umí vaši zaměstnanci využívat všechny aplikace správně?
  • Zvládají komunikovat a pracovat na dálku nebo v hybridním režimu?
  • Vědí, co všechno umí jejich smartphone a jak jim může pomoci při práci?
  • Co je motivuje a co naopak odrazuje od využívání moderních nástrojů?

Díky našemu Digiskills assessmentu budete mít tyto údaje k dispozici a můžete se podle nich zařídit. 

Navíc samotné absolvování assessmentu není žádná věda a zabere jen pár minut, dá se pohodlně odbavit i z telefonu, takže zaměstnance nebudete zatěžovat a můžete jim to koneckonců nabídnout jako takové „letní“ zpestření rutiny. 

 

Stavte na datech 

Díky Digiskills assessmentu získáte data, která potřebujete pro sestavení vzdělávacího plánu. Což je samozřejmě záležitost, se kterou vám pomůžeme, a vyjdeme vstříc veškerým vašim potřebám a požadavkům. A věřte nám, že s daty z assessmentu bude vzdělávací plán pohoda, protože budete jasně vědět, které týmy a kteří konkrétní zaměstnanci potřebují více podpory v digitálních dovednostech a školení tomu budete moci uzpůsobit. 

 

Digiskills assessment s 20% slevou 

Tak si to sesumírujeme – Digiskills assessment přinese cenná data o tom, co potřebují vaši lidé zlepšit v oblasti digitálních dovedností, aby se jim snáze pracovalo a vám lépe fungovalo, na tyto poznatky můžete zareagovat školením nebo přímo Digitální akademií na míru. A právě na to jsme experti a teď si jenom netaháme triko, zkušenosti našich zákazníků jasně ukazují, že má Digiskills assessment smysl. 

„Díky assessmentu od Digiskills se konečně neřídíme jen pocity, ale máme konkrétní data. Navíc v časové ose, což nám umožňuje velmi dobré porovnání. Ze všeho nejvíce vnímáme pokrok v tom, že si teď s kolegy navzájem sdílíme své zkušenosti s digitálními technologiemi. Snažíme se mít každý měsíc či dva otevřenou schůzku v Teams, kde každý může ukázat a sdílet, na co přišel a co a jak používá. Následně je možnost i poptávky a dotazů, které se snažíme vyřešit. Obrovsky jsme se posunuli i v digitalizaci poznámek a zápisků. Kolegové jsou teď mnohem flexibilnější díky tomu, že se naučili používat užitečné nástroje a aplikace v telefonu,“ potvrdil výhody assessmentu Jakub Furmánek z Českého florbalu. 

Díky získaným datům vám pomůžeme také identifikovat tzv. digitální ambasadory – jedince, kteří jsou schopni a ochotni pomoci s rozvojem digitálních dovedností ve vaší společnosti. A to se nám hodně osvědčilo – příklady táhnou, a navíc lidé lépe přijímají rady a inspiraci od někoho, koho znají. A ambasadory vám pochopitelně také pomůžeme školit a rozvíjet. 

 

Digiskills assessment je změna 

Zkrátka Digiskills assessmentem začíná změna, která bude hodně znát. Objednejte si Digiskills assessment s 20% slevou a léto můžete strávit s námi, pomůžeme vám zjistit, jak na tom jste a připravíme vyladěný vzdělávací program na míru. Pojďte do toho, udělejte první krok ke změně, která vás zaručeně posune. 

Platí při objednání assessmentu pro více než 30 lidí a realizaci assessmentu od července do konce srpna 2023. Nesčítá se s jinými slevami či akcemi. 


CHCI 20 % SLEVU

← Na předchozí stranu

Pluginy: Kde, čím a jak rozšířit ChatGPT 
Inovace

Pluginy: Kde, čím a jak rozšířit ChatGPT 

Pluginy pro ChatGPT jsou moduly rozšiřující (svým způsobem „vylepšující“) funkčnosti základního…

Číst více
15. června 4 min čtení
Evaluace vzdělávání: Proč je to „big deal“? 
Produktivita

Evaluace vzdělávání: Proč je to „big deal“? 

Představte si, že jste právě dokončili školení pro svůj tým. Skvělá práce, ale jak zjistíte, že…

Číst více
10. července 3 min čtení
10 životně důležitých aplikací pro manažery
Produktivita

10 životně důležitých aplikací pro manažery

„Nestíhám.” „Nezvládám to.” „Na to nemám čas.” Tyto a jim podobné fráze se ve slovníku českých…

Číst více
18. června 1 min čtení