← Na předchozí stranu

Dva AI nástroje, které vám pomohou s lepším prezentováním

9. února1 min čtení

Slíbili jsme, že letos budeme hodně „šlapat“ do AI, abychom vám mohli přinášet tipy, vychytávky, rady a pomohli vám zorientovat se v záplavě nových a skvělých aplikací. Tak tady to je!  

Co byste řekli na to, kdybyste se konečně mohli upřeně dívat do kamery během videokonference nebo vám AI připravila originální prezentaci včetně vizuálu a textů během pár vteřin? Nám se to rozhodně líbí! 

Nvidia Broadcast změní váš pohled, doslova! 

První z appek, kterou vám chceme ukázat, je Broadcast od společnosti Nvidia (můžete si ji stáhnout zde). Tato aplikace dokáže velice přesvědčivě a přirozeně „nasměrovat“ váš pohled tak, aby při videocallu nikdo nepoznal, že vaše oči neposedně těkají po obrazovce. Vypadá to vážně skvěle – ostatně zadívejte se do Honzových krásných očí a uznejte, že tohle prostě musíte mít! Snad jediným nedostatkem této vychytávky je, že zatím podporuje jen Windows. 

Tome od OpenAI aneb umění prezentace v roce 2023 

Tome je další AI aplikace z dílny OpenAI (DALL-E, ChatGPT), která vás zaručeně uchvátí. Díky Tome totiž ovládnete a redefinujete prastaré kancelářské umění vytváření prezentací. Stačí, když zadáte název a aplikace vám během pár okamžiků navrhne osm slidů, které opatří obrázky i textem. Ano, vážně i textem, a dokonce smysluplným!  

Díky propojení s nástrojem na generování obrázků DALL-E a jazykovým modelem GPT-3, který je nekonečnou zásobárnou informací, to nemůže být snazší. Podívejte se, co na aplikaci Tome říká Eva, odbornice na vizuální storytelling a guru asi všech prezentačních nástrojů, které si dokážete vybavit. 

Máme pro vás také nové webináře, které se AI dotýkají a týkají, a pravidelně vám budeme servírovat tipy a vychytávky i tady na blogu – samozřejmě nečekejte nudný balast, zdlouhavou teorii, ale zkrátka AI prakticky, zábavně a užitečně! 

 

← Na předchozí stranu

HR trendy v roce 2023: AI, reskilling a hybridní práce
HR

HR trendy v roce 2023: AI, reskilling a hybridní práce

Ve snaze obstát a dobýt digitální svět hledají společnosti přístupy, jak zefektivnit činnost a…

Číst více
19. ledna 7 min čtení
Jak si nastavit automaticky spouštěné aplikace po startu počítače a mít klid
Produktivita

Jak si nastavit automaticky spouštěné aplikace po startu počítače a mít klid

Situace na denním pořádku: vašemu pracovnímu PC chybí odhodlání. Každé ráno mu trvá i několik minut…

Číst více
14. května 8 min čtení
5 tipů, jak naplno využít Office 365
Produktivita

5 tipů, jak naplno využít Office 365

Vytvořit jednoduchou prezentaci pro své kolegy v Powerpointu nebo napsat esej ve Wordu – to zajisté…

Číst více
3 min čtení