← Na předchozí stranu

Jak si „vycvičit“ digitálního ambasadora

8. září3 min čtení

Jak digitálního ambasadora poznáte, jak ho vycvičíte a jak vám to pomůže? A proč byste měli přemýšlet o systematickém tréninku digitálních ambasadorů?

Právě oni totiž rozfouknou jiskřičku digitální inovace napříč celou firmou a pomohou vám zdolat úskalí moderního digitálního světa.

Digitální ambasadoři maji velký rozsah – mohou zastat formální školení, neformální konzultace nebo dokonce vést interní projekty zaměřené na digitální inovace. Mít svého ambasadora je prostě výhra!

Identifikace a výběr digitálních ambasadorů

Když už víme, co od digitálního ambasadora očekávat, je důležité ho najít. Nejlepší kandidáti na tuto roli kombinují technologické dovednosti s komunikačními schopnostmi, empatií a nadšením pro inovace.

Jedním z nejefektivnějších způsobů, jak začít, je provést audit digitálních dovedností zaměstnanců. Zjistíte, kdo z vašich lidí má potenciál stát se digitálním ambasadorem, ale také získáte ucelený pohled na aktuální digitální kompetence celého týmu.

Pro tyto účely je ideální náš Digiskill Assessment, se kterým budete mít solidní základ pro vzdělávací strategie.

Vybrat správného digitálního ambasadora je jen první krok. Stejně důležité je poskytnout mu potřebné nástroje a zdroje pro výkon jeho role a růst.

To může zahrnovat speciální vzdělávací programy, přístup k novým technologiím a prostor pro experimentování a inovace. Pojďme se podívat, jak efektivně vycvičit své vybrané kandidáty!

Vzdělávání digitálních ambsadorů

Jakmile máte vybrané adepty na digitální ambasadory, je čas na další krok: jejich „výcvik“. Je důležité, aby vaši digitální ambasadoři absolvovali školení a programy, které jsou v souladu se specifickými potřebami a cíli vaší firmy.

Například pokud chcete zlepšit komunikaci mezi odděleními pomocí digitálních nástrojů Microsoft 365, zaměřte se na kurzy, které poskytnou znalosti a dovednosti v této oblasti. Ideální volbu představuje akademie 365 Heroes, která během dvou měsíců přetaví vašeho kandidáta na velmistra v používání nástrojů Microsoft 365.

Pokud se hodláte vydat cestou zefektivnění procesů a chcete se zbavit rutinních úkonů, zapište svého ambasadora do akademie Automatizace v Power Automate.

A ručíme za to, že jakmile jeden člověk v týmu naskočí na vlnu automatizace a předvede ostatním, co všechno jde zautomatizovat, strhne se doslova lavina a vaše práce už nikdy nebude stejná. Víme, o čem mluvíme, podívejte se, jak to bylo s automatizací u nás v Digiskills.

V neposlední řade vás jistě také zajímá fenomén umělé inteligence – i s tím vám rádi pomůžeme! Spouštíme Akademii umělé inteligence, která se zaměřuje na ovládnutí nástrojů generativní AI a jejich správné a etické využití. Nechte svého ambasadora proniknout do AI a za chvíli si ji osvojí celá firma.

Proč do toho jít s námi?

Ptáte se, proč byste měli využít právě našich kurzů?

  • Víme, co děláme a jsme nadšenci do technologií.
  • Naši lektoři jsou experti a mají zkušenosti se vzděláváním.
  • Vše si nejprve vyzkoušíme a následně formulujeme tak, abychom vám srozumitelně, pochopitelně a prakticky předali všechny podstatné informace a vědomosti.
  • Naše kurzy nejsou jen o přednáškách; nabízíme také praktické workshopy a osvědčená microlearningová videa.
  • A v neposlední řadě – pokud máte jakékoliv individuální požadavky a přání, rádi vám vyjdeme vstříc.
← Na předchozí stranu

Gamifikace v HR světě: Práce hrou 
HR

Gamifikace v HR světě: Práce hrou 

Gamifikace neboli aplikace herních prvků do ne-herního kontextu se stává stále oblíbenější metodou…

Číst více
26. května 3 min čtení
Microsoft 365 Copilot naprosto mění kancelářskou práci
Inovace

Microsoft 365 Copilot naprosto mění kancelářskou práci

Umělá inteligence se prosazuje ve velkém a jedním z lídrů v této oblasti je společnost Microsoft,…

Číst více
22. března 2 min čtení
Jak pracuje Jan Mašek, inovátor a zakládající člen sítě Red Button
Rozhovor

Jak pracuje Jan Mašek, inovátor a zakládající člen sítě Red Button

Že nemáte kvůli práci čas na osobní rozvoj? Tak se rozvíjejte přímo svou prací, tak jak to dělá Jan…

Číst více
25. června 19 min čtení